Every details

credit to halaqah.net

Nak dijadikan cerita, kalau menjelang jumaat malam je, status-status facebook mesti berkisarkan Nur Kasih. Memang gila penangan Nur Kasih.

So semalam Aidil dah jumpa Aliya. Wow, Ayu Raudah punya mata very the mengancam. Eventhough umum tahu muka Ayu Raudah tu, tapi sebab dia pakai purdah, maka hati pun tetap terkesima dan tertanya-tanya. Ecewah!

Though sinopsis dia dah bersepah-sepah diforward orang, i doubt the rating will go down. In fact mesti mencanak-canak naik sebab people cannot wait to see each an every episodes.

Bak komen aku pada status aku sendiri di facebook,

tak sama tahu ending dengan tengok cerita dia, yelah, every details, every expressions, to some people, every Adam.

credit to www.budiey.com

hahaha.

not me anyway.

😛

8 thoughts on “Every details

  1. uiksss.. awalnye posting.. masak sahur sekali ka.. i imsonia plak mlm ni..

    i miss la nurkasih last nite.. hmmm.. ni tggu kul 5 punye.. tapi repeat yg weeks ago punye lah.. episod 5 kot..

    though sudah baca the synopsis.. sggh tak sama dgn menonton.. 5 deria kita harus berfungsi serentak utk menghayatinye.. to feel.. every adam.. like u said.. huahuahaahahaa..

  2. hehe, hari ni cik abang takde. biasa mata pun tak mau tido sangat.

    pastu bangun awal sikit masak untuk sahur, sebab lauk semalam dah habis.

    dah alang2 tu buat blog post terus.

    nasib baik raya ahad, so chances to terlepas nur kasih tu kurang lah. heh.

  3. i tak baca pun sinopsis tu. so masih tertanya2. gambar adam baju putih tu sungguh la tiirrgoda. mcm sesuai je plak dia dgn nur amina dlm gambar tu.

  4. molina, if you want, i can email you the synopsis. at least we aren't going to wonder what's next anymore.

    😛

    i believe the picture konon-konon were taken after nikah.

    again, simple is sweet. kan kan?

  5. Mengaku saja la. 'Not me' pulak. Lol.

    Who is ayu raudah? Mak tak kenal pun. Nanti nak google. But yes, mata dia mengancam! And i really like fashion hijab nur amina time dia kat mekah tu.

  6. hahah, eye candy boleh la. tapi seriously tak minat sangat pun. kalau tak awal2 lagi i dah buzz you nak share cerita. hahahhahah.

    ayu raudah tu kalau pakai tudung memang lawa yang amat.

    adik beradik rozita che wan tu. nur amina punya hijab fashion tu kaler baju hitam, biasa2 je kan. tapi stail dia tu yang menawan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s