lost and found

Noor Azurah Anuar

henpon hilang dirumah. ada sesiapa nak bantu call supaya saya dapat cari dari bunyinya?4 jam yang lalu kosongkan

tadi petang aku hilang handphone. Dahlah sang suami tak ada dirumah jadi tak boleh la nak cari guna bunyi. Aku iklankan di facebook, minta kawan telefonkan. Nasib baik arin online.🙂

Bunyi ada tapi bayang tak jumpa. Akhirnya aku nampak ada benda menyala-nyala dalam tempat yang tak kusangka.

Nak tahu dimana?


Ya, kotak speaker.

Bila kutanya sang suami, dia kata Sawda yang buat. Dia pula tak tahu apa yang Sawda masukkan.

Pagi tadi Umar pun ada marah-marah sebab Hamzah masukkan kereta bumblebee dia dalam kotak sama.

Hai kena hati-hatilah lepas ni. Barang hilang, mungkin boleh dijumpai disini.

😛

6 thoughts on “lost and found

  1. budak2 ni memang fav diorg letakkan barang kita merata. hari tu, i found jam loceng dalam handbag masa dah sampai ofis. padahal mlm sebelum tu dok pusing satu bilik cari jam tuh😀

  2. jap jap.. bagi aku gelak kejap…
    HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

    lawakkla sawda. ko pun siap facebook.. anyway bagus tul teknologi2 ni.. hehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s