Cuti raya revised

yay, my boss belum hantar lagi borang cuti. Maka sempat lah minta revised. Got another day off. Kerja minggu ini hanya 4 hari.

w00t!

To be frank, i don’t go jalan raya that much. Tapi cuti mesti panjang sebab kalau kerja pun produktiviti sure merudum.

πŸ˜›

Btw, fee untuk buat passport sekarang RM100 untuk 2 tahun. Wow. This is good news. However, nak pergi mana lepas buat passport nanti?

Ekonomi merudum. Then dengan kes-kes Indonesia-Malaysia ni, plus H1N1 lagi. Tapi takpe, yang penting buat dulu. Dah ada senang la nak kemana-mana.

Oh lupa pulak. Pegawai Kerajaan kalau nak keluar negara nak kena minta kelulusan dulu. Ada sikit problem disana. Tapi tak apa. Itu bisa diatur.

Satu lagi, semalam aku mimpi pergi ke Mekah. Tapi tak nampak Kaabah. Baru berlegar-legar di ruang masjid. Dah dua kali aku mimpi yang sama. Tapi semalam ada watak sampingan. Kak rozie dan kak kay.

πŸ™‚

Siapa boleh tafsirkan?

πŸ˜›

9 thoughts on “Cuti raya revised

  1. nak mintak kelulusan KSU yg lemah tu kannnn…kalau nak p holiday seminggu surat dah kena hantar sebulan b4 tuh….

    nak dtg cni ke kaknon?

  2. aha mona nak gi mana? nak itut.

    vogue, oh yeke gitu. I tak penah keluar mesia jadi tak tahu.πŸ˜›

    nak datang colombo pun maacm menarik jugak kan. hmm, we'll see, air asia pun dah ada. now that everyone can flyπŸ™‚

    eucy, doa doakan lah. tak sabar rasanya.

    fedy, nak ikut gi mana? sri lanka ke mekah? dah kompius.

    ahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s