Buku raya


Aku dah tak ada mood raya. Kebetulan pula buku library dah due. Pulang semula dan pinjam buku baru.

Mentol lampu tidur sang suami dah belikan. Boleh mula membaca semula sebelum tidur cuti raya nanti.

Tak sabarnya nak baca ‘the last lecture’.

14 thoughts on “Buku raya

  1. i dapat masuk dalam gua buku tadi.πŸ˜›

    ada satu section buku2 best untuk book review section. so grabbed two sebab ray2 ni mana ada orang nak baca bukukan?

    tak sabar nak baca buku last lecture tapi i start with cool mum super dad and i cannot stop.

    help!

    lola, salah satu kriteria tempat i kerja mesti ada library, ahhahhaa

    so happen dah kerja 3 tempat and all three ada library.

    best tau.

    hebat hebat taip tak tengok kebod.

    πŸ™‚

    pat on the shoulder.

  2. wah sempat lg g library.. sebut library msti ingt ms blajo jek kan ade library..

    opis akk ni takde library, tp dipanggil bilik bacaan.. kat situ ade collection of magazines la, nk bwk buku sendiri & baca kat situ pun bley..πŸ™‚

    apepun, bgs ade mcm tu, motivate kite utk keep on reading..

  3. i tgh bace 'the last lecture' dlm speed yg sgt slow cam siput bab* je adenye…
    tp bukunye nipis, tu yg xde smangat agaknye walau sume reviews ckp tis book's awesome.
    eh nk cari la 'cool mom, super dad' tu… cam menariks…

  4. kak ninie, best kan kalau ada tempat leisure gitu diofis.πŸ™‚

    kak awie, middlesex saya pun tak ada progress. last lecture mmg nipis buut very the heavy agaknya.

    btw, cool mum siper dad is awesome too. go get it!

  5. Last Lecture adalah page turner!, lepas itu google clip Last Lecture yg sebenar. inspiringπŸ™‚

    selamat membaca (sambil kacau2 rendang)

  6. aku pun tgh baca cool mum super dad..
    tp bm version punya..
    pi mph aritu diorg tak jumpa english version so sambar ajelah apa yg ada..

  7. BumbleBee, i've got migraine attack because of lack of sleep due to The Last Lecture.

    Really a page turner.

    πŸ™‚

    Panavia, aku stop dulu yang Cool Mom Super Dad. Memberi laluan pada Last lecture.

  8. nanti jgn lupa buat book review ek? ritu dah belek2 the secret tuh nak tau jugak apa yg hype sgt….tp tidak tercapai akalku kaknon…

  9. kak non, i tak baca the secret lagi. but it is about law of attraction. sikt lebih kurang macam mind over matters and min power la kot agaknya.book review? insya allah. now ni tgh baca 2 buku simultaneously. tamakkan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s