Outgrown


She has outgrown this pinafore given by dhira and neo. Tapi condition bajunya masih elok and brand new.

Itulah masalah pakaian anak-anak. Jangkahayat nak pakai tak lama.

My options are to pass down to others or buy inexpensive ones. I always choose the latter.
What’s your solution?

Advertisements

9 thoughts on “Outgrown

  1. sekejapan, anak dara sorang ni dah membesar. kalau akak, biasanya beli yg kategori harga pertengahan, sayang sekejap je pakai, standard akak le baju kategori biasa2 je asal cantik di mata

  2. anak2 aku, baju ala2 gaun dh singkat..aku carikkan seluar ala2 legging atau seluar takat lutut..haa..pakai le ngan gaun tuh..heheheh..

  3. susah nak choose the latter for the first child. pada saya lah… tak tau la kalo ada yang kedua nanti i'll be like too perhaps.

  4. anak 1st ni either dapat yang bagus2 atau pun the opposite.most cases today, anak 1st dapat susu paling mahal, baju paling branded, all the good stuff.tapi bila anak no 2, dah kena pkaai baju pusaka.ahahhaha.tapi masa dulu2, my mom cerita kaka i dapat barang yang murah-murah, mainan ornag bagi sebab time tu my dad baru start kerja and duit tak ad bla bla.but dah lama2 baru lah senangs ikit.after all ini semua rezeki kan?

  5. I sama macam mommies lain gak. Dresses Lyssa yang dah pendek2 i akan pakaikan with 3/4 leggings. Sebab baju tuu elok and muat lagi cuma pendek jer… ye tak 😉 Leggings hitam paling menjimatkan. Match with everything.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s