Outgrown


She has outgrown this pinafore given by dhira and neo. Tapi condition bajunya masih elok and brand new.

Itulah masalah pakaian anak-anak. Jangkahayat nak pakai tak lama.

My options are to pass down to others or buy inexpensive ones. I always choose the latter.
What’s your solution?

9 thoughts on “Outgrown

  1. sekejapan, anak dara sorang ni dah membesar. kalau akak, biasanya beli yg kategori harga pertengahan, sayang sekejap je pakai, standard akak le baju kategori biasa2 je asal cantik di mata

  2. anak 1st ni either dapat yang bagus2 atau pun the opposite.most cases today, anak 1st dapat susu paling mahal, baju paling branded, all the good stuff.tapi bila anak no 2, dah kena pkaai baju pusaka.ahahhaha.tapi masa dulu2, my mom cerita kaka i dapat barang yang murah-murah, mainan ornag bagi sebab time tu my dad baru start kerja and duit tak ad bla bla.but dah lama2 baru lah senangs ikit.after all ini semua rezeki kan?

  3. I sama macam mommies lain gak. Dresses Lyssa yang dah pendek2 i akan pakaikan with 3/4 leggings. Sebab baju tuu elok and muat lagi cuma pendek jer… ye tak😉 Leggings hitam paling menjimatkan. Match with everything.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s