Bukti Bergambar


Ada ke patut sang suami tanya aku, status ayam madu bbq tu for real ke atau tulis saja-saja kat facebook.

šŸ˜›

Ni hah bukti bergambarnya. Ayam madu tak jadi sebab madu dah keras, dan oyster sauce dah expires hehehhe.

Maka terimalah ayam perap sukahati-aku-ikut-apa-ada-dalam fridge.

šŸ˜›

Kita perap dulu, nanti boleh goreng atau panggang. Kalau jadi, boleh buat large scale.

Resepi?
Nanti le tunggu jadi.

Advertisements

3 thoughts on “Bukti Bergambar

  1. resepi cincai aku:perap ayam ngan kicap manis (agak2 la nak buh byk mana) + sesudu gula + sesudu cili giling + sesudu sos tiram.. pastu masak atas non stick pan.. letak marjerin sikit masa sblm goreng tu… gerenti sedap… tp kene berjaga2 la kalau kene percikan2 minyak.. bakar pun boleh… tumis dulu bawang pun leh.. pastu buh air sikit kasi berkuah, siap dah ayam kicap simple yg telah diubahsuai… ehehehe…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s