Semangat Yang Hilang


Akurasa aku makan kuih raya banyak sangat, plus mood beraya sangat hebat last weekend, dan dikelilingi anak-anak yang super comel (angkat bakul sendiri le tu) maka semangat bekerja pulak dah hilang.

Aduh.

Dari tadi dok cari-cari ruang kosong nak mengisi semangat bekerja tapi aduhai masih tak ada. Jadi bloghop dan surf2.

Sekali terjumpa satu forum pasal home renovation. Tengok2 geleri sambil cuci mata.

Nah, inilah model kitchen yang aku suka. Ada island itu mesti ya.

🙂

Ok now that aku dah puas cuci mata, aku dah decide what to do first.

Programming la, report boleh buat later-later.

3 thoughts on “Semangat Yang Hilang

  1. santek gak kitch cab tuh..akak pon sdg berkira2 nk renovate rumah yg blom siap ni..hrp2 dpt la kompol sebyk yg bole sementara tunggu rumah tuh siap mid of nxt year.priority nk buat kitch cab and built in wardrobe. en. husband pon dok sebok gak nk buat mende bagai..mcm2 nak buat tp budget pon tgh sempot2 mengompol neh..adeh la..

  2. cantiknye…. i curik ye pic ni.. i pun tgh duk survey la pasal renovation ni.. tgh tunggu rumah siap.. hari tu gi homedec fair.. tak worth it langsung.. mahal and then tak layan la "org kebanyakan" mcm i ni.. design pun tak lawa mana..

  3. kak gjie, macam akak worthbuat kichen kabinet sbb pandai masak. saya nak demand tinggi2 nanti kena perli pulak. :)nanti kalau dahbuat silalah masukkan gamabr. kita kongsi idea. :)cik ell_jay, :Psila curi. u pergi homedec ek? dia tak layan orang kebanyakan? dia tak tahu dalam poket orang kebayakan sebenarnya banyak uwang.😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s