Sesikat Pisang dan Seikat Buah

Merujuk pada entri sebelum ini. 

Jawapannya, sesikat pisang.

Yay, bagus untuk pelawasan.


Bukan itu sahaja.
Seikat buah untuk digayakan.
๐Ÿ™‚

Satu lagi projek membida di bank rakyat yang berjaya.

Terima kasih yang. Saya pakai ya.

๐Ÿ™‚

12 thoughts on “Sesikat Pisang dan Seikat Buah

  1. hahaha musim laki belikan gelang untuk bini ke? aku pun baru dapat last weekend wakakakak lepas kat 10 kali keluar masuk kedai :P-digha-

  2. haha, aku ni buah tak bermusim.๐Ÿ˜› ada rezeki dapat la pakai.yulie, romantika di amour. actually aku yang ambik surat menang bidding ni kat peti surat, lepas tu buat2 la pass kat dia dengan harapan dia pi ambik kat bank rakyat. :PMN, yeah, literally seikat.and dapat gak makan pisang. hari ni membuang mesti lawas.

  3. kalau dikira semalam dalam 109 segram. kira berbaloi la sbb emas segram skrg pun dah 127 kot?itu tak campur upah lagi.emas 916.

  4. emas 916,127 per/gram?wow mahalnye..time akak kawen tahun 2004, segram dlm rm80 jer..br igt nk blikn rantai or gelang utk ank daraku 2 org ni..huhu

  5. zahra, gula2 ni aku suka. hahakgjie, menarik gak site tu. nanti saya majukan kepada tuan sebol.:Pvogue, kalau berguru mesti ada pengerasnya hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s