Sesikat Pisang dan Seikat Buah

Merujuk pada entri sebelum ini. 

Jawapannya, sesikat pisang.

Yay, bagus untuk pelawasan.


Bukan itu sahaja.
Seikat buah untuk digayakan.
πŸ™‚

Satu lagi projek membida di bank rakyat yang berjaya.

Terima kasih yang. Saya pakai ya.

πŸ™‚

Advertisements

12 thoughts on “Sesikat Pisang dan Seikat Buah

  1. hahaha musim laki belikan gelang untuk bini ke? aku pun baru dapat last weekend wakakakak lepas kat 10 kali keluar masuk kedai :P-digha-

  2. haha, aku ni buah tak bermusim. πŸ˜› ada rezeki dapat la pakai.yulie, romantika di amour. actually aku yang ambik surat menang bidding ni kat peti surat, lepas tu buat2 la pass kat dia dengan harapan dia pi ambik kat bank rakyat. :PMN, yeah, literally seikat.and dapat gak makan pisang. hari ni membuang mesti lawas.

  3. kalau dikira semalam dalam 109 segram. kira berbaloi la sbb emas segram skrg pun dah 127 kot?itu tak campur upah lagi.emas 916.

  4. emas 916,127 per/gram?wow mahalnye..time akak kawen tahun 2004, segram dlm rm80 jer..br igt nk blikn rantai or gelang utk ank daraku 2 org ni..huhu

  5. wawa,kt website ni ade jual emas murah juge.in case kalu en.husband nak blikan lg..;)http://goldparadise2u.blogspot.com/

  6. zahra, gula2 ni aku suka. hahakgjie, menarik gak site tu. nanti saya majukan kepada tuan sebol.:Pvogue, kalau berguru mesti ada pengerasnya hehehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s