Inedible bun

Pandangan belakang

Cik kiah kita ni kuat melaram. Yang surprisenya, kalau buat bun atau pakaikan sepit rambut dia tak usik. Like today, dia yg suruh aku dandankan rambutnya.

Pandangan depan, maafkan fringe masih senget hehehe.


Ini belum cerita kisah mami jarum in the making.

Advertisements

11 thoughts on “Inedible bun

  1. hi sayda, lama tak dengar kabar berita.:)kak ika, itulah diorang cepat besar kan. nanti bila dah besar takde baby dalam rumah. abis tu bila nak berenti ada baby nih?:Plara, yelah layan jelah. anak pompuan sorang.:))

  2. owh bestnya blh main mekap2 pasni….kalau dia dah nak melaram tuh keep her spirit on…..esok2 senang xyah main kejar2 nak ikatkan rambut…ngee

  3. kak ika, at this rate kalau nak tunggu menopause baru berenti, u kira lah sendiriberapa anak yang akan ada.:Plola, i suka budak rambut kerinting.vogue, hehe, jangan lebih2 dari maknya sudah le.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s