Urat Dawai Tulang Besi

Aku asyik sakit pinggang je kebelakangan nih. Hari Sabtu lepas, lepas aku bangun aku meniarap lah seketika. Sekali tu rasa macam kebas takboleh gerak. Adajugak rasa kalau salah gerak nanti tulang patah.

Ehehe, saiko je tu.

Maybe aku lack of calcium.šŸ™‚

Semalam pun lepas maghrib jalan-jalan gi Mahkota sekejap, aku skipped babywearing though Kozy ada dalam boot kereta.

Tapi lagi susah. Sakit tangan nak kendong Sawda. Dahla parking jauh. Konon-kononnya nak cari parking mudah, maka parking di jalan kat Melaka Raya. Tak teringat yang semalam weekday dan orang semua dah takde duit maka shopping mall kosong.

šŸ˜›

Hari ini aku bercuti mengambil kesempatan Sawda yang agak feverish dan pinggangku sakit.

Hari ini hari duduk rumah. Cukuplah berjalan-jalan dan digula-gulakan.

šŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s