Trapped

I think i am 50-year-old lady trapped in 29 year-old body.

Semalam dok borak dengan seroang ‘jambu’ dari sekolah (jambu kat sekolah aku maksudnya bukan cun, tapi macam someone close dengan kitalah, entah camana nak explain aku pun tak tahu eehhehe), bila dha sudah borak dia taip

akak tk cr

aku pun terkejut beruk terus tanya apa tu tk cr.

rupanya take care.

adoilah.

maybe aku ni dah tua, padahal beza aku dengan umurnya baru setahun je.

😛

no offense to any 50-yr-old blogger reading this entry eh. Infact i have a 40-ish friend who uses short form and i don’t understand.

Advertisements

3 thoughts on “Trapped

  1. try this."ak rs u shud go. btw tc."from my 16-year old sis. budak2 skang semakin malas. even ber-texting pun nk di shorthened kan.eh.

  2. let me guess,aku rasa you should go. by the way, take care.hebat kan?:Pshortform annoys me, but not as much as memanjangkan yang pendek likeitu becomes ittew.that is more annoying.

  3. ahaha.. setuju ngan ko gbum…geli geleman baca ayat sms yg ala2 mcm tu..aku yg duk baca ayat org sms ni pun (keje aku la) kompius2 juga, mcm mana aa diorang leh paham nak baca..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s