My Apology

I have made many mistakes and no doubt will make more before I die. When I have seen pain, when I have found that my ineptness has caused displeasure, I have learned to accept my responsibility and to forgive myself first, then to apologize to anyone injured by my misreckoning. Since I cannot un-live history, and repentance is all I can offer God, I have hopes that my sincere apologies were accepted. – Maya Angelou, Letter to My Daughter

I was kinda in a foul mood yesterday and the day before. Nothing happened actually and that made me wonder as why was i acting badly.

I must do more soul searching then.

Anyway, yesterday i decided to help Umar with his revision. I found out later that patience isn’t my virtue. Poor kids.

One got scolded because he didn’t have the confidence to answer my questions. (I’d prefer people to answer my questions, even if it is wrong, the confidence is what i seek).

The other boy got spanked for crying aloud. All he wanted was to be breastfed.

And the little girl wasn’t spared just because she disturbed us all by playing with the lamp switch.

Poor babies. Bad mother.

This is my apology. Please forgive me.

6 thoughts on “My Apology

  1. babe, aku pun kadang2 cenggitue babe…kadang2 kerr?? tak, macam selalu…Aku penat..penat memasak, stress carik duit dan segala…kadang2 anak2 nie buat kita suker dan kadang2 bila tak kene gaya, akan buat kita angin satu badan.Kita cuma manusia biasa, semua ibu2 dan emak2 sedunia sama macam kita…Nak2 waktu sekarang nie, aku tgh mengandung, pernah skalik, aku dah tahap loya sangat, dia nak dokong, nak bukak kipas, tutup aircond, nak nentutu, macam2…Angin tatau mana datang, aku bangun trus capai tali pinggang, kene kaki dia…!! Berbekas itulah yang membuatkan aku sedih…dia menangis, dan aku pun sama2 nangis…Kadang2 kita tak sengaja…begitu juga mereka…Kita akan sentiasa menyayangi mereka spt mana mereka akan memaafkan kita…!! Siapa yang mereka ada kecuali kita…..

  2. sama la wa…apo nak buek..tahap sabar kita nih mmg kdg2 tak exist..tuh lom bapak budak2 nih buat hal lg…kalu dh campo tuh…lagi le ..

  3. wawa, norf ni lagi la kan. stay at home mother. the very stressful. sangat la sedih everytime i finish my anger and anak-anak menjadi mangsa. especially the elder. poor nana. if u think you are a bad mother.. than.. i'm worst than bad.

  4. zura, akak pun sama, ingat tak case yg akak terpaksa ulang alik opis 2 kali pagi2, sbb kurang sabar, marah2 pastu nyesal, tapi lepas tu lupa nak kawal amarah lagi

  5. haha, arin. kalau bapak budak buat hal kadang2 anak pun jadi mangsa. keisan kan.norf, yeke jadi fulltime hw very the stressful. baru bercita2 nak jadi pengurus rumahtangga😛.janganlah kata u worst than bad, smaa2 improvelah kan.jom jom. :)kak bina, itu le pasal kalau dah penat blood can easily go upstairs.:P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s