Adegan sebabak


Biasa kita dengar breastfeeding mother membaca sambil menyusukan anak.

Yang tak biasa ialah anak yang nak menyusu cari buku untuk dipegang dan dilihat-lihat semasa menyusu.

Itu adegan yang boleh dilihat jika wataknya ialah sawda.

7 thoughts on “Adegan sebabak

  1. ehhhh.. baguslah!!! kena support dia so that lebih rajin membaca.. among the major problem primary school teachers have is the lack of minat membaca di kalangan murid2.. masuk secondary lagi teruk.. huhuhuhu.. emo la plak..

  2. baguss ni..sy nak kene train anak sy pegang buku while mnyusu sbb selama ni die suka korek pusat mak die sambil menyusu..sabor je lah..

  3. same case dgn ajmal….time nak nenen mesti carik buku…"mimi…where amalf book?"x sia2 lar kita nak terapkan budaya membaca dr kecik kan? hihihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s