Adegan sebabak


Biasa kita dengar breastfeeding mother membaca sambil menyusukan anak.

Yang tak biasa ialah anak yang nak menyusu cari buku untuk dipegang dan dilihat-lihat semasa menyusu.

Itu adegan yang boleh dilihat jika wataknya ialah sawda.

Advertisements

7 thoughts on “Adegan sebabak

  1. ehhhh.. baguslah!!! kena support dia so that lebih rajin membaca.. among the major problem primary school teachers have is the lack of minat membaca di kalangan murid2.. masuk secondary lagi teruk.. huhuhuhu.. emo la plak..

  2. baguss ni..sy nak kene train anak sy pegang buku while mnyusu sbb selama ni die suka korek pusat mak die sambil menyusu..sabor je lah..

  3. same case dgn ajmal….time nak nenen mesti carik buku…"mimi…where amalf book?"x sia2 lar kita nak terapkan budaya membaca dr kecik kan? hihihi

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s