Anything Convenient

Finally, i receive my LifePak supply.

Sang suami ingatkan nak buat surprise, surprise. Konon-konon keluar bilik, ada parcel depan pintu. Sekali tengok aku tak keluar-keluar. Rupanya tengah tidur.

:p

I am a simple person. And a lazy one too. So i love anything convenient.

Beli supplement pun siap ada delivery.

Order pun online. One time order, boleh dapat setiap bulan.

Bayar pakai credit card. Tahu-tahu tiap bulan barang pun sampai, cc pun dah kena charge.

Hehe.

Then talk about packaging. It is packed for one time intake. Meaning, kalau aku nak outstation atau stay somewhere else, i don’t have to bring the whole bottle out. Bawa berapa pek yang perlu. Stash dalam handbag je.

Easy off bang.

I am a simple person.I need things to be easy for me.

šŸ™‚

Advertisements

2 thoughts on “Anything Convenient

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s