Toys Toys Toys

Sakan they all. The picture says it all.

9 thoughts on “Toys Toys Toys

  1. pemandangan yg sama leh tgk kat umah mak aku… ada 3 bilik… dlm tiap bilik ada 1 pc/laptopthen kat luar ada lagi 2 pc/laptop… serentak semua layan fb… kdg2 siap main challenge2 lagi sesama sendiri…

  2. hehe dilla, membesar dengan teknologi.:)arin, sawda terpaksa masuk bilik, minum susu ibu lah itu bahagian dia. ngeh ngeh ngeh

  3. kak emi, saya dengan sawda la tengok tv. eh, sawda pun tak mo tengok tv.😛 terpaksala saya tengok sorang2.nong, sebab tu kalau i tak online, u kena heran tau.mum2h, diorang belumpnadai chatting lagi. akaun fb pun belum ada.:Plara, kadang2 tumpah kat baju. kalau baju kotor, mak menyinga lah nanti. hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s