GTD: Progress Report

Hehe, saja la nak rekod aku punya progress. tak mau la nanti jadi projek hangat-hangat tahi ayam je.

Hehhehe.

Firstly, i blogged about it last Monday.

So far, hari ini Rabu kan? Yang aku dah ikut ialah 2 minute rule. Memang powerful tool nih. Banayak benda selesai because of it. Kalau tak banyak petty taks yang pending just because i am lazy to attend it.

Another thing is i have cleared my inboxes. Both my email, work and personal. Mula-mula nak buat bukan main payah. Imagine jelah, beratus-ratus email dalam email office nak kena kategorikan.

Masak.

Itu belum cerita email gmail. 4k of emails have to be sorted out.

Knowing that it must be done no matter what, i spent the 1/2 morning yesterday doing it.

And the result?

and another one.

So far okehlah, changing habit bit by bit. Karang banyak-banyak sekaligus, tak istiqamah lak.

🙂

Way to go, Wawa!

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s