GTD: Progress Report

Hehe, saja la nak rekod aku punya progress. tak mau la nanti jadi projek hangat-hangat tahi ayam je.

Hehhehe.

Firstly, i blogged about it last Monday.

So far, hari ini Rabu kan? Yang aku dah ikut ialah 2 minute rule. Memang powerful tool nih. Banayak benda selesai because of it. Kalau tak banyak petty taks yang pending just because i am lazy to attend it.

Another thing is i have cleared my inboxes. Both my email, work and personal. Mula-mula nak buat bukan main payah. Imagine jelah, beratus-ratus email dalam email office nak kena kategorikan.

Masak.

Itu belum cerita email gmail. 4k of emails have to be sorted out.

Knowing that it must be done no matter what, i spent the 1/2 morning yesterday doing it.

And the result?

and another one.

So far okehlah, changing habit bit by bit. Karang banyak-banyak sekaligus, tak istiqamah lak.

🙂

Way to go, Wawa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s