Sick

Semasa aku cek statistik pengunjung tadi and one of the keyword that lead to my blog was “adik main mak” which i think somebody wanted to find some porn story.

Stupid.

Of course dia tak jumpa la porn kat blog aku yang suci murni ni. Paling kuat pun dia dapat cerita pasal Umar tanya kenapa aku tak keluarkan adik lagi.

But, itu menunjukkan betapa buruknya perangai orang yang mengoogle sebab apa kau nak cari cerita adik main mak?

Sick!

So Sick!

No wonderlah banyak kes-kes entah apa-apa zaman sekarang nih.

Ya Allah, jauhkanlah dari keluarga aku perangai yang bukan-bukan ni.

I believe blogger lain pun kalau tengok keyword yang lead ke blog diorang akan jumpa keyword yang pelik-pelik kan?

3 thoughts on “Sick

  1. ya allah, kenapa la mentaliti smpai macam tu sekali. aku pun seramm sgt.. that's why aku rasa the best way adalah carikan sekolah terbaek utk anak & at the same time cuba tekankan the proper way while browsing internet yg borderless ni. camner pun anak2 jugak kene pandai bezakan mana elok mana tak. that's the biggest challenge. kite ni siang malam ngadap internet tapi tak terpk nk cari bende2 camtu.. nauzubillah.. minta dijauhkan jugak dari kami anak beranak sedara mara…

  2. eeuwww!!!teruknya!!!ya, i pon ada penah check skali keyword org guna utk gugel and sampai ke blog i..yg tak syioknya..one of the keywords was my name plak tu…

  3. yulie, itu le kita ni dok mengadap dari celik mata sampai terbuntang biji mata takde pulak nak pike cari benda2 macam tu.Entah mentaliti apa tah diroang nih.Baiti, i rasa u pernah blogged about it kan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s