Dari celik mata


Ini sahaja kerjanya. Bila tengok balik gambar ni, umar nampak dah besar sangat. Bak kata kakjie, sedar-sedar esok dah berkumis dan bermisai.

Alangkan sawda pun dah pandai nak minta tukar diaper. Minta aku tukar, tapi aku buat dono. Jadi dia masuk toilet sendiri. Adeh!

Advertisements

3 thoughts on “Dari celik mata

  1. Duduk bontot cuma seinci je dr kerusi tu!!!!!Kes i pulak petang tadi, anak i kejut bangun tido, "mama, dah yak!!! Jom basuh!!"

  2. oh botol susu tak boleh tinggal tu. mum2h, kerusi warna merah dia dah berlubang tengah2 sebab dia dok melompat2. Itu pasal kena pakai stool.:Poh, cerita pasal yak ni pun i ada satu cerita nak share. nanti2 boleh jadikan entry,.hehhe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s