Dari celik mata


Ini sahaja kerjanya. Bila tengok balik gambar ni, umar nampak dah besar sangat. Bak kata kakjie, sedar-sedar esok dah berkumis dan bermisai.

Alangkan sawda pun dah pandai nak minta tukar diaper. Minta aku tukar, tapi aku buat dono. Jadi dia masuk toilet sendiri. Adeh!

3 thoughts on “Dari celik mata

  1. Duduk bontot cuma seinci je dr kerusi tu!!!!!Kes i pulak petang tadi, anak i kejut bangun tido, "mama, dah yak!!! Jom basuh!!"

  2. oh botol susu tak boleh tinggal tu. mum2h, kerusi warna merah dia dah berlubang tengah2 sebab dia dok melompat2. Itu pasal kena pakai stool.:Poh, cerita pasal yak ni pun i ada satu cerita nak share. nanti2 boleh jadikan entry,.hehhe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s