Hujan dihati tak siapa yang tahu

Hujan lebat kat luar nih. Hu hu hu rasanya tidur pun sedap.

Tadi plan nak beli pisang goreng tapi tak jadi sebab tengah sedap makan cornetto dalam kereta.

Tu title posting takde kena mengena dengan hidup dan mati. 😛 Saja la nak kaitkan dengan cerita.

Aku hari ni banyak kerja dapat dibuat. Senang cerita semenjak mengamalakn GTD tu, alhamdulillah kadar kemalasan dalam diri dapat dikurangkan dan produktiviti pun meningkat.

Macam bagus kan bunyinya. Tapi it’s for real.

Kerja yang tertangguh berbulan2 kerana dok dalam kepala tapi tak keluarkan pun dah selesai. Natijahnya, walaupun aku terpaksa bercuti berhari-hari lamanya awal minggu ni, tapi aku dok senang lenang je kat rumah sbeba takde benda urgent.

Tingkatkan prestasi, kurangkan kontroversi.

Ecewah cak pung cak pung.

Dan disebabkan aku ada masa terluang, aku gunakan untuk cuci mata dan jiwa dengan blog Interior Design yang aku dapat dari blog cik kiah.

Terima kasih cik kiah.

Aku rasa mesti cik jijah suka. Cik minah, cik tipah, cik siti pun boleh tumpang cuci mata sama2.

Best!

Advertisements

3 thoughts on “Hujan dihati tak siapa yang tahu

  1. hehehehe.. cik jijah sgt suka!!! thank you for the link.. at first i thought omputih punye blog.. hehehehhe.. baca2 baru tau.. :)hahhh cik siti norbaiti.. mcm mana bleh lupa plak.. ehhehe..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s