Hujan dihati tak siapa yang tahu

Hujan lebat kat luar nih. Hu hu hu rasanya tidur pun sedap.

Tadi plan nak beli pisang goreng tapi tak jadi sebab tengah sedap makan cornetto dalam kereta.

Tu title posting takde kena mengena dengan hidup dan mati.😛 Saja la nak kaitkan dengan cerita.

Aku hari ni banyak kerja dapat dibuat. Senang cerita semenjak mengamalakn GTD tu, alhamdulillah kadar kemalasan dalam diri dapat dikurangkan dan produktiviti pun meningkat.

Macam bagus kan bunyinya. Tapi it’s for real.

Kerja yang tertangguh berbulan2 kerana dok dalam kepala tapi tak keluarkan pun dah selesai. Natijahnya, walaupun aku terpaksa bercuti berhari-hari lamanya awal minggu ni, tapi aku dok senang lenang je kat rumah sbeba takde benda urgent.

Tingkatkan prestasi, kurangkan kontroversi.

Ecewah cak pung cak pung.

Dan disebabkan aku ada masa terluang, aku gunakan untuk cuci mata dan jiwa dengan blog Interior Design yang aku dapat dari blog cik kiah.

Terima kasih cik kiah.

Aku rasa mesti cik jijah suka. Cik minah, cik tipah, cik siti pun boleh tumpang cuci mata sama2.

Best!

3 thoughts on “Hujan dihati tak siapa yang tahu

  1. hehehehe.. cik jijah sgt suka!!! thank you for the link.. at first i thought omputih punye blog.. hehehehhe.. baca2 baru tau.. :)hahhh cik siti norbaiti.. mcm mana bleh lupa plak.. ehhehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s