Pakej rm10

Aku selalu rasa tertipu dengan agen-agen / jurujual nih sebab diorang suka tak beri penerangan secara lanjut.

bengang betul.

Macam semalam, aku kononnya nak kurangkan bayaran sewa laluan TM sebab aku tak pakai pun land line kat rumah tu. Just guna untuk dapatkan streamyx je.

Agen tu tak explain pun kata sewa laluan tu free hanya untuk Subscriber Streamyx Combo. Aku pulak pengguna standard streamyx. Ngok ngek betul.

Dah jadi satu kerja pulak untuk call dia minta dia jangan proses application aku tu. Kang kalau dia terlepas proses jugak, dah satu hal aku kena bayar extra RM10. Kalau tak mau pakej tu karang satu hal lagi nak potong la ap ala.

Aduhai pening betul.

Aku faham agen ni nak cari makan. Yang TM pun pantau lah agen diorang nih.

Ini bukan nak menyenangkan. Menyusahkan lagi ada.

Inikah perkhidmatan yang cekap? (gaya *pakcik dalam iklan zaman dulu-kala, ingat tak?)

4 thoughts on “Pakej rm10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s