Pakej rm10

Aku selalu rasa tertipu dengan agen-agen / jurujual nih sebab diorang suka tak beri penerangan secara lanjut.

bengang betul.

Macam semalam, aku kononnya nak kurangkan bayaran sewa laluan TM sebab aku tak pakai pun land line kat rumah tu. Just guna untuk dapatkan streamyx je.

Agen tu tak explain pun kata sewa laluan tu free hanya untuk Subscriber Streamyx Combo. Aku pulak pengguna standard streamyx. Ngok ngek betul.

Dah jadi satu kerja pulak untuk call dia minta dia jangan proses application aku tu. Kang kalau dia terlepas proses jugak, dah satu hal aku kena bayar extra RM10. Kalau tak mau pakej tu karang satu hal lagi nak potong la ap ala.

Aduhai pening betul.

Aku faham agen ni nak cari makan. Yang TM pun pantau lah agen diorang nih.

Ini bukan nak menyenangkan. Menyusahkan lagi ada.

Inikah perkhidmatan yang cekap? (gaya *pakcik dalam iklan zaman dulu-kala, ingat tak?)

Advertisements

4 thoughts on “Pakej rm10

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s