This road i travel


Aku baru sedar walaupun jalan yang aku lalui ke ofis dan balik ke rumah itu sama, tapi aku lebih suka pemandangan semasa balik ke rumah.

Agaknya kenapa ya?

Advertisements

5 thoughts on “This road i travel

  1. sebab bila nak ke opis dalam kepala dah terbayang2 kerja bertimbun, orang2 yg kita tak suka nak jumpa, etc2.. semua yg tak best belaka..tapi bila on the way balik rumah, terbayang anak2 menunggu, katil yang empuk, cerita2 best kat tv.. semua yg indah2 belaka..:)

  2. bukannye pemandangan tu yang u suka.. but the destination.. betul tak? gi office meaning.. work load yang memang sgt burden and burden tuh kita tak berapa nak suka.. balik rumah.. bynk juga burden nye.. tapi tuh semua benda yang kita suka.. anak2, suami..

  3. nana, mungkin ya, tapi memang la pemandangan pergi dengan pemandangan balik ada beza, Mungkin perspektif kot.cik jijah, hehe, jawapnku sperti diatas. tapi mungkin juga sbb perasaan itu dah mengaburi pemandangan ku. hehehhe.Puan masayu, iya, insya allah rumahku syurgaku.:)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s