Home la la la la land

I am at home. For lunch. Cuma hari ni budak-budak tak ada. Bapak budak pun tak ada. Pergi Zoo Melaka. Rombongan sekolah Umar. Tadi aku call, sang suami cakap dia tengah beratur nak dapat ais-krim free.

😛

Apsal la timing tak kena? I was on leave last week and we did nothing. Tapi this week, bila mana aku ada berjujuk meeting, dan bersusun kerja nak dibuat, diroang boleh ad rombongan pergi Zoo?

So not fair.

Anyway, this morning i went out to work at 7.44 a.m. Sempat lagi tu pergi tuang minyak dulu. Sebabnya pasal nak mandikan budak-budak dulu. They have to be at school by 8.00 a.m. Nak ambil hati punya pasal, terpaksala mandikan diorang. Nasib baik office dekat. Kalau kerja tempat lain boleh ke keluar rumah lambat-lambat and still sampai on time?

Haa jawab jawab la sendiri. Heheh.

On another news, the husband told me yesterday that this year’s korban will be held at our house. Memang normally adik-beradik dia ada buat korban and normally it was held at their family place in Permatang Serai.

Bagus gak buat kat rumah aku. Meriah sikit.

🙂

Cannot wait for raya haji to come. Cuti-cuti and cuti!

Yeay!

Advertisements

2 thoughts on “Home la la la la land

  1. hah betui la!huhu aku hr tu gado dgn syed psl aku guna "berjujukan" to refer to the amount of work i had to do.. pahtu beriya dia kata "berjujutan".. siap google.. huhu.. kita dh berzaman guna berjujuk berjujukan kan? :p

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s