Fail to plan is plan to fail


Ada sesi brainstorming sampai malam. Dah siap2 bawa anti-migraine pills untuk bekalan masa depan.
Advertisements

8 thoughts on “Fail to plan is plan to fail

  1. pil ni memang sesuai utk bfeeding mommies ye? Ada GP pernah bagi dulu tapi sbb Dr. tu pun cam tak sure je masa prescribe tu so, tak berani la nak makan…

  2. cik jijah, takkan gambar kondom i nak masuk kat blog. shy shy shame lah.:Pnonie, entah boleh kot. i selamba je belasah. sawda pun cam ok je.

  3. It is rather interesting for me to read this blog. Thank author for it. I like such topics and everything that is connected to them. I definitely want to read more soon.

  4. kak bina, saya bwk masuk segerombolan tadi. mesti orang lain jeles. bak kata orang, berat sama dipikul, ringan sama dijinjing muahahaha.anon, tq

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s