Fail to plan is plan to fail


Ada sesi brainstorming sampai malam. Dah siap2 bawa anti-migraine pills untuk bekalan masa depan.

8 thoughts on “Fail to plan is plan to fail

  1. pil ni memang sesuai utk bfeeding mommies ye? Ada GP pernah bagi dulu tapi sbb Dr. tu pun cam tak sure je masa prescribe tu so, tak berani la nak makan…

  2. cik jijah, takkan gambar kondom i nak masuk kat blog. shy shy shame lah.:Pnonie, entah boleh kot. i selamba je belasah. sawda pun cam ok je.

  3. It is rather interesting for me to read this blog. Thank author for it. I like such topics and everything that is connected to them. I definitely want to read more soon.

  4. kak bina, saya bwk masuk segerombolan tadi. mesti orang lain jeles. bak kata orang, berat sama dipikul, ringan sama dijinjing muahahaha.anon, tq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s