I sleep, i wake up and i still want you

Aku kan takde oven, pastu konon-konon masa bulan Ramadan lepas nak venture into baking. Sudahnya Yulie yang lebih maju kehadapan dari aku, dah siap jadi tukang jual kek lagi.

Hebak hebak mung, yulie.

Anyway aku dah terkena racun dengan Yulie pasal nak beli oven. Dia kata tak expo pengguna kat MITC ada jual Faber on sale. Semalam aku ajak jugak sang suami pergi.

Tapi sayangnya tak beli sebab baru je nak sampai, sang suami kena balik office ada hal. Aku pulak kena jaga budak2 dua orang tu, tak sporting la diorang. Nak pusing-pusing pun tak dapat. Sorang nak berdokong, sorang dah penat.

😦

Apapun, semalam balik konon after making justification, aku tak jadi beli sebab ada benda lain lagi penting e.g ampaian rumah.

Masalahnya, aku tidur dan kemudian bangun, perkara pertama aku ingat ialah oven tu.

Jadi, apakah maksudnya?

😛

Renung-renungkan (dan selamat membeli).

Hahahaha

Btw, expo pengguna MITC tu sampai 29hb November 2009.

8 thoughts on “I sleep, i wake up and i still want you

  1. gbum oven tu siap ada tempat nk gantung ayam. so ko wat style2 kenny rogers.. huhu.. pizza pun boleh. so mcm2 la boleh wat.. siap dpt buku resepi free lagi.. mmg berbaloi2 laa .. hehe.. aku tiap2 hari lap sbb sygggg..

  2. muahahaha…betul2 slept on it tuh….kalau dah bgn pon dok terbayang lg jawabnya mmg kena rembat je…kitorang pon dah 3 thn konon nak beli oven butterfly…x tercapai2 lg…huhuhu

  3. vogue, mmg literally slept on it.haHAmula2 tu ingat takmo beli, but nasib baik bulatkan hati, kena pulak ada geng , mmg menjadi.takpe vogue, berangan dan niat perlu ada. esok2 butterfly jadi nyata./ heheheheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s