Sukses!

My roasted chicken was a success. Maybe tak sedap hingga menjilat pingan but habis dimakan pun sangat menggumbirakan daku.

Can do it again next time. Kak Li bagi few tips on presentation (which i flunk badly sebab pi serve dalam tray je hehehe) and also the sambal cicah. Must try next time.

Eid was great. We had fun playing host. Thanks to my mother for comuing and importantly bring the bihun for breakfast. Itu satu lagi department yang aku fail. Masak bihun.😛

Petang raya kedua tu pi makan sup. Berlemak-lemak aku rasa perut aku nih. Tapi sambal itu sangat yummilicious.

Semalam aku terkorban. So sleepy and exhausted. Sawda pulak jatuh sakit. feverish since day one lagi tapi on and off. Maka resultnya, aku berkorban tak pergi kerja hari ini.

😉

i planned to make apple crumble today. Well, tengokla nanti kalau rajin, Konon-konon nak do something with the daging korban like beef steak ke or daging masak kicap pun sodap. However, we did not get any sebab tersalah tengok plastik. Tapi takpe. Kalau ada pun belum tentu jadi makanan jugak. Just like the 1kg daging i bought for raya puasa itu hari. Sudahnya, i threw away a day before Raya Haji.

Rajin sangat la tu.

If got picture on new project then i will post it later. For now, nak enjoy my non-blues Monday.

2 thoughts on “Sukses!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s