I like you move it, move it

Heard there’ll be a massive movement of our batch starting tomorrow. Gosh.. dah masuk Disember rupanya. Time flies even when you’re not having that much fun. Heh. Tunggu lah surat. Kalau tak memangku, KUP la dulu. Sangat tak best kalau KUP. Beban tugas banyak.. gaji sikit. Sigh!~ *Hoping for the best, preparing for the worst*

Itu aku baca dari blog kawan aku. Dia PTD. Tapi memang pun, dah hujung-hujung tahun nih ada banyak pergerakan staf. Staf kitorang sorang dah nak pindah. Dah la he is like my “orang kanan”. Aku memang mudah banyak la since he came in and took over most of my job. But he is gone now.

Le sigh.

Somehow people come and people go.

This morning, aku teringat pasal aku punya pergerakan. all of the sudden aku rasa nak pergi hirup udara baru. It is december already. earlier i was told that if i were chosen, i’ll get to know by end of december or early January.

Kinda tak sabar pun ada gak nih.

Terima tak terima is another thing. It’s more like personal satisfaction and achievement. Muahahha.

Now, on a totally unrelated note, what am i going to bake today?

Takde idea lah.

๐Ÿ˜›

5 thoughts on “I like you move it, move it

  1. sepuluh tahun i duk kat tempat yg sama..then br decide nak berubah..although hilang senioriti but satisfied!!!wa, buatlah entri special pasal oven tu..nak tau gak..tgh mencari oven yang sesuai ni

  2. good for you mona. btw, happy birthday again!entry oven?nanti i buat bila2 free. tapi itu oven sempoi je mona. :Pi beli pun ikut2 kawan. hehehhe

  3. uish wawa dok citer pasal oven, pasal bake macam2… buh la gambar sket.. tingin tgk rupa oven & hasil2nya tu… ke dah buh tapi nonie yg miss?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s