Barang free bukan selalunya sedap ke?

Merujuk pada title entry hari ini, aku rasa barangfree tak selalunya sedap.

😛

Budak-budak office komplen lak aku selalu bawak makanan berasal-usulkan western (apple crumble, bread pudding, etc).

Apo nak buek? Akak memang tekak western dek non.

Kalau ikut yulie lagi best, “kalau kau nak karipap, pergi beli sendiri”

Hahaha.

😉

Takpelah, lepas ni kak kiah bagi orang lain rasa pulak la air tangan kak kiah yang tak seberapa nih.

😛

Advertisements

5 thoughts on “Barang free bukan selalunya sedap ke?

  1. mum2h, ahhaa, i yang gunakan diorang sebenarnya untuk jadi tester.kak bina, hari ni cik kiah buat puding roti. tapi tak smepat buat sos kastard sebab takde susu cair kat rumah semalam.arin, ingatkan kak kiah nak jumpa2 ornag kelebang besau sempena ketiadaan laki kak kiah, tapi macam sakit kepala kepansasan lak petang2 nih. lain kali okeh.lara, hahahha. agaknya diornag nak kata tak sedap tapi tak sampai hati. takut i heartbreak pulak. so berbasa basi la. ahahhahha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s