Boh-san

Agak kebosanan hari in. Dioffice, dirumah masa lunch, rasanya malam ni pun ada sikit bosan.

šŸ˜¦

Tadi balik lunch budak-budak tak ada. Diorang ikut bapak budak pergi Shah Alam, ada pelancaran buku YB Nik Nazmi.

Makan pun tak lalu, tapi habis satu bungkus nasi berlaukkan ayam dan asam pedas. Maveles.

Kat office pulak macam mandom semacam je walaupun cuaca sangat panas terik. Dalam mandom-mandom settle jugakla cerita server yang tertangguh.

Masih lagi bersemangat kerja. tapi rasanya akan lebih semangat kalau dapat ikut sang suami jalan-jalan.

Oh, ada kawan siap telefon aku kenapa diam seribu bahasa weekend lepas. Entahla. Tak ada hati nak blog. Itu je jawapan yang sesuai.

Well, i just feel like being offline a bit because making ourself heard online is quite exhausting.

šŸ˜‰

Anyway, petang ni rasanya nak masak steamboat for dinner. Wahahaha. Macam hebat, padahal masak tomyam soup je dan bubuh whatsoever balls in it.

And malam ni juga malam berjimba-jimba dengan anak daraku seorang.

Oh, i miss her already.

I miss the boys too.

How-lah?

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s