Boh-san

Agak kebosanan hari in. Dioffice, dirumah masa lunch, rasanya malam ni pun ada sikit bosan.

šŸ˜¦

Tadi balik lunch budak-budak tak ada. Diorang ikut bapak budak pergi Shah Alam, ada pelancaran buku YB Nik Nazmi.

Makan pun tak lalu, tapi habis satu bungkus nasi berlaukkan ayam dan asam pedas. Maveles.

Kat office pulak macam mandom semacam je walaupun cuaca sangat panas terik. Dalam mandom-mandom settle jugakla cerita server yang tertangguh.

Masih lagi bersemangat kerja. tapi rasanya akan lebih semangat kalau dapat ikut sang suami jalan-jalan.

Oh, ada kawan siap telefon aku kenapa diam seribu bahasa weekend lepas. Entahla. Tak ada hati nak blog. Itu je jawapan yang sesuai.

Well, i just feel like being offline a bit because making ourself heard online is quite exhausting.

šŸ˜‰

Anyway, petang ni rasanya nak masak steamboat for dinner. Wahahaha. Macam hebat, padahal masak tomyam soup je dan bubuh whatsoever balls in it.

And malam ni juga malam berjimba-jimba dengan anak daraku seorang.

Oh, i miss her already.

I miss the boys too.

How-lah?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s