dah bayar saman?

elok-elok balik moo dbaik. tiba2 dapat notis peringatan suruh bayar saman. banyak lak tu. kalau nak cek saman boleh guna http://www.rilek.com atau http://www.myeg.com.my atau guna sms pun boleh, taip Polis Saman dan hantar pada DAPAT (32738).

Hai, sapalah nak tolong bayarkan saman nih?

Advertisements

11 thoughts on “dah bayar saman?

  1. wah nak check gak …hr tu kat smsm tulis satu.Kitaorg puya rule , sapa bawak dia bayar hahahaha…most of the time my husband la kena bayaar

  2. kak bina, masak betulllllll. pantang ada duit lebih sikit.mum2h, u pergi relek dot com tu atau myeg. tapi myeg kena daftar la pulak.kalau sms dia cuma bagitau jumlah je

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s