dah bayar saman?

elok-elok balik moo dbaik. tiba2 dapat notis peringatan suruh bayar saman. banyak lak tu. kalau nak cek saman boleh guna http://www.rilek.com atau http://www.myeg.com.my atau guna sms pun boleh, taip Polis Saman dan hantar pada DAPAT (32738).

Hai, sapalah nak tolong bayarkan saman nih?

11 thoughts on “dah bayar saman?

  1. wah nak check gak …hr tu kat smsm tulis satu.Kitaorg puya rule , sapa bawak dia bayar hahahaha…most of the time my husband la kena bayaar

  2. kak bina, masak betulllllll. pantang ada duit lebih sikit.mum2h, u pergi relek dot com tu atau myeg. tapi myeg kena daftar la pulak.kalau sms dia cuma bagitau jumlah je

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s