Princess and frog


Ada kartun princess and the frog kan sekarang ni? Tapi takde lah nak gi wayang sebab sawda pun tak faham lagikan.

Anyway semenjak dah besar sikit ni, dia berkenan betul dengan soft toys, bear dan sewaktu dengannya. Yang paling dia berkenan si frog ni lah.

She’s my own princess and the frog.

šŸ™‚

4 thoughts on “Princess and frog

  1. eh, ur daughter dah besar!!!!I still ingat dia kecik lagi okay. Terkejut I tengok gambar dia dah boleh berjalan.How time flies.

  2. wawa,susah gila okay simpan my hair, satahun i tak potong just trim sikit, sikit je the layers. Aaargh!!!! *grin* Tak lama lagi mesti sawda lagi besar kan? Dah macam anak dara pulak kan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s