Princess and frog


Ada kartun princess and the frog kan sekarang ni? Tapi takde lah nak gi wayang sebab sawda pun tak faham lagikan.

Anyway semenjak dah besar sikit ni, dia berkenan betul dengan soft toys, bear dan sewaktu dengannya. Yang paling dia berkenan si frog ni lah.

She’s my own princess and the frog.

šŸ™‚

Advertisements

4 thoughts on “Princess and frog

  1. eh, ur daughter dah besar!!!!I still ingat dia kecik lagi okay. Terkejut I tengok gambar dia dah boleh berjalan.How time flies.

  2. wawa,susah gila okay simpan my hair, satahun i tak potong just trim sikit, sikit je the layers. Aaargh!!!! *grin* Tak lama lagi mesti sawda lagi besar kan? Dah macam anak dara pulak kan?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s