Kadar baru saman pdrm?

oleh kerana esok gaji, maka salah satu benda yang nak dibuat ialah langsaikan saman ekor aku nih.

cuba2 bayar guna myeg tak berjaya. hampeh.

pastu aku teringat suami kak red ada buat entry pasal cara dapatkan diskaun saman dari polis trafik, tapi cari-cari tak jumpa pulak. eh dah jumpa cara nak dapatkan diskaun 50%. Tapi ashterix kata kena pergi balai polis bukit aman. Kat melaka ada tak benda gini eh?

entah macamana masa google terjumpa jadual kadar baru saman pdrm.

wah, kalau saman kerana kelajuan untuk kereta baru rm50?

dah jimat disitu. tapi tak tahu lah sahih ke tidak. esok kita cuba bayar okeh.

btw, jangan kata aku tak bertanggungjawab pasal dah laju tapi tak mau bayar saman pulak.

semua yang bawak laju-laju tu pasal nak jadi F1 driver untuk team 1Malaysia tau.

😉

One thought on “Kadar baru saman pdrm?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s