The Verdict: Baked Cheese Cake

Rasa ada kurang manis sebab semalam aku guna evaporated milk instead of sweet condense milk. Bahana tatau bezakan bahan.

But look wise cantik. Potong pagi tadi pun senang je.

Kena try sekali lagi.

🙂

But Hamzah kata, “Betul betul sedap” (intonasi macam iklan Mee Hor Liao – betul betul Hor Liao)

Yeay!

Advertisements

10 thoughts on “The Verdict: Baked Cheese Cake

  1. wah kemain kau wawa…lawan tokei briani nampak hahahahahahah!!lepas nie bley arr bukak kedai kek sebelah kedai aku hahahahahahahaha

  2. kak bina,. meh sini. saya bawak after lunch.eucy, haha aku takleh bukak kedia kek sana. dah ada kedai muslimah bakery kan? hehehe. tumpang kedai kau boleh?mum2h, amacam? lepas ni projek apa ?

  3. eucy, ahaha nak jual kecil2 boleh la. nak bubuh kedai kau kang jadi bahan orang mengata lak. :Pkita bagi tokei rasa dulu okeh. ngeh ngeh ngeh,yulie, lepas ni nak belajar buat carrot cake. teringat2 lak

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s