The Verdict: Baked Cheese Cake

Rasa ada kurang manis sebab semalam aku guna evaporated milk instead of sweet condense milk. Bahana tatau bezakan bahan.

But look wise cantik. Potong pagi tadi pun senang je.

Kena try sekali lagi.

🙂

But Hamzah kata, “Betul betul sedap” (intonasi macam iklan Mee Hor Liao – betul betul Hor Liao)

Yeay!

10 thoughts on “The Verdict: Baked Cheese Cake

  1. wah kemain kau wawa…lawan tokei briani nampak hahahahahahah!!lepas nie bley arr bukak kedai kek sebelah kedai aku hahahahahahahaha

  2. kak bina,. meh sini. saya bawak after lunch.eucy, haha aku takleh bukak kedia kek sana. dah ada kedai muslimah bakery kan? hehehe. tumpang kedai kau boleh?mum2h, amacam? lepas ni projek apa ?

  3. eucy, ahaha nak jual kecil2 boleh la. nak bubuh kedai kau kang jadi bahan orang mengata lak. :Pkita bagi tokei rasa dulu okeh. ngeh ngeh ngeh,yulie, lepas ni nak belajar buat carrot cake. teringat2 lak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s