Toy baru lagi

Wah, hujung tahun ni dapat banyak benda baru lah. Alhamdulillah, tak masuk MLM pun rezeki massih melimpah ruah walaupun tak sesenang orang lain.

🙂

Adik-adik sewa rumah tak menyewa sem depan sebab pergi latihan industri, jadi kami kena isi barang-barang yang tak ada kat rumah sewa tu sebab spesifikasi rumah sewa kami ialah “fully furnished”.

TV dah setel, hantar tv pensonic sedia ada je. Tinggal mesin basuh. Hmm, aku cadangkan kat sang suami 2 cadangan:-

1. beli mesin semi-auto (sebab murah sikit)

2. beli mesin auto, tapi gantikan mesin dirumah. Mesin basuh sedia ada hantar rumah sewa.

Sang suami pula sekarang sedang dalam mode jimat tenaga, maka dia terima cadangan kedua.

Sudahnya, Isnin ini dapat mesin basuh baru, Panasonic NA-FS90X1. Walaupun luarannya nampak simple, tapi ia ada inverter (jimat tenaga ya puan-puan). Plus ia boleh muat 9.0 kg.

Features:

  • Jet Water Circulation
  • Dancing Pulsator
  • Auto Power Off
  • Premium Hand Wash
  • Twin Lint Filter
  • Air Dry
  • Semi-auto restart
  • Delay Start up to 24 hrs
  • Child Lock

Malas nak tulis panjang-panjang. Boleh baca lebih lanjut disini ya.

🙂

Btw, nak iklan sekejap.

Untuk adik-adik Politeknik Merlimau atau Kolej Komuniti Jasin, kalau mahu menyewa rumah, saya ada rumah untuk disewa untuk sesi Januari 2010.

Lokasi di Taman Muhibah Fasa 7.
Fully furnished: tilam. almari kayu,mesin basuh, televisyen, dapur masak, peti sejuk, gas, rak kasut.
Jantina: lelaki sahaja atau perempuan sahaja.
Bilangan penyewa serumah: 6 orang/ 2 orang sebilik.

Kalau berminat, tinggalkan info diruangan komen. nanti saya hubungi semula.

🙂

8 thoughts on “Toy baru lagi

  1. bestnye awak ade umah sewa! hah saya ni menyewa umah org je lah! hehe. ok gak washing machine ni… kami balik nnt kene lah mengumpul smula… or mungkin cr umah yg fully furnished lah jugak… heeeeeeeeeeeeeeee… dasar pemalas! :p

  2. hmm.. mmg rezeki dtg dari pelbagai sudut, dr sekeliling kite. alhamdulillah. that washing machine.. good choice. Saya pakai the same brand for wm.. setakat nie mmg puas hati

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s