Bakezilla First Order


I, myself is impressed. Hehehe
.

When everything falls apart, something good will come out of it.

So who else wants homemade cheesecake?

Bakezilla is here to bake!

9 thoughts on “Bakezilla First Order

  1. nmpknya kite berkongsi wiltoan tube yg sama.. aku dok cari resepi icing yg tak cair & standing still..good job!

  2. aku punya deko deko deko hancus. wilton tube aku ta bersalah, tanganku pun tak pengkau. tapi whipping cream aku la buat spoil. :Parin, boleh boleh bolehmum2h. yeay, berkat bercakap2 dgn u juga la tu

  3. eucy, kau nak bila2 aku free ke atau ko ada tarikh bila kau nak. let me know. nong, hehe, kawan u ni jeleous kat u that's why dia nak ikut jejak u.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s