#AJL24 (Anugerah Juara Lagu 2009) – Dan pemenangnya adalah

Keputusan Penuh AJK24

1. Vokal terbaik:

Aku Rindu Sayang Kamu – Black.

Yeay!

2. Persembahan Terbaik:

Kau Aku – Aizat

Ah tak sedap langsung la wei!

3. Tempat Ketiga:

Bencinta – Faizal Tahir a.k.a Michael Jackson Malaysia

Oklah, bagi can.

4. Naib Juara (tempat Kedua):

Dan Sebenarnya – Yuna

Taklah happy but okeh la. Grrrl Power.

5. Pemenang Juara Lagu AJL24

Pergi – Aizat

Oklah aku pun suka lagu nih hari ni. Setuju setuju.

So there goes!

Menang besau la kau ya Aizat.

3 thoughts on “#AJL24 (Anugerah Juara Lagu 2009) – Dan pemenangnya adalah

  1. aku dah lama tak dengar radio, agak ketinggalan bila tgk juara lagu…Lagu yang aku pernah dengar cuma Yang sebenarnya dengan lagu faizal tahir tue ajerr…Aku dengan laki aku menganga blur bila dengau lagu lain2 tue…Rasa macam dah tua plksss ….

  2. arin, too cliche. tak setuju den. dah kla bawak budak2 sekolah. tak setuju den.ehehhe.eucy, bagus la tak dengar lagu2 tu. aku pun selalu gak rasa dah tua. biasa dengar dalam kereta. mesti laki aku geleng kepala. dia gi dengar ceramah ust ismail kamus, aku gi layan AJL siap buat live review ahahha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s