abandoned

aaa kesiannya blog ku kena tinggal lama. banyak sangat nak blog tapi biasalah, selalu tak dpaat time nak blog dengan senang lenang.

Sekarang ni tengah fikir macamana nak bawa sawda jab 1 tahun setengah dan juga 1 tahun yang dah missed. Gila la aku nih.

Plus kesian Umar, gigi kekal dia tumbuh ditempat yang masih ada gigi susu. Sudahnya gigi dia crooked.

Now tell me what to do?

Advertisements

4 thoughts on “abandoned

  1. bawakla umar ke dentist. kesian dia. kang gii buruk, dah tua kena wear braces lak.eii kita pun lama x baca blog or or even open my own! mls sungguh, attn span very limited lately.

  2. umar i dah sub kat abah dia. tinggal sawda je. kak kay, saya pun rasa cam dha lama tak baca ur blog. kat opis of course sibuk kerja opis, kat rumah punlak asyik tak dapat guna komputer je. hai la

  3. abandoned kan blog takper….jangan sibuk berblogging sampai abandoned kat suami dan anak anak..ehheheehehheGigi mesti bawak klinik…kalau tak kesian besau nanti, gigi tak cantik…Jab plkss canerr bley missed setahun lepas nie??

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s