abandoned

aaa kesiannya blog ku kena tinggal lama. banyak sangat nak blog tapi biasalah, selalu tak dpaat time nak blog dengan senang lenang.

Sekarang ni tengah fikir macamana nak bawa sawda jab 1 tahun setengah dan juga 1 tahun yang dah missed. Gila la aku nih.

Plus kesian Umar, gigi kekal dia tumbuh ditempat yang masih ada gigi susu. Sudahnya gigi dia crooked.

Now tell me what to do?

4 thoughts on “abandoned

  1. bawakla umar ke dentist. kesian dia. kang gii buruk, dah tua kena wear braces lak.eii kita pun lama x baca blog or or even open my own! mls sungguh, attn span very limited lately.

  2. umar i dah sub kat abah dia. tinggal sawda je. kak kay, saya pun rasa cam dha lama tak baca ur blog. kat opis of course sibuk kerja opis, kat rumah punlak asyik tak dapat guna komputer je. hai la

  3. abandoned kan blog takper….jangan sibuk berblogging sampai abandoned kat suami dan anak anak..ehheheehehheGigi mesti bawak klinik…kalau tak kesian besau nanti, gigi tak cantik…Jab plkss canerr bley missed setahun lepas nie??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s