Down The Memory Lane

10 things I hate about you

I hate the way you talk to me,

and the way you cut your hair.

I hate the way you drive my car,

I hate it when you stare.

I hate your big dumb combat boots

and the way you read my mind.

I hate you so much it makes me sick,

it even makes me rhyme.

I hate the way you’re always right,

I hate it when you lie.

I hate it when you make me laugh,

even worse when you make me cry.

I hate it when you’re not around,

and the fact that you didn’t call.

But mostly I hate the way I don;t hate you,

not even close

not even a little bit

not even at all.

The most watched movie when i was a whole lot younger. RIP Heath Ledger.
🙂

Advertisements

5 thoughts on “Down The Memory Lane

  1. saya pun suka sangat movie ni dulu~hehe :)eh kak wawa, saya ternmpak akak & family kat SACC Mall semalam! tapi sure akak x perasan saya yg kenit ni :p hehe

  2. hehhe movie remaja kan. :Pzliah, akak tak nampak awak, tapi husband akak ada cakap. time tu dah kat bawah dah. apsal tak tegur?kita biasalah, dah kendong anak, kiri kanan tak nampak.;)

  3. hehee masa ternampak tu dekat escalator. saya naik. akak pula turun. tak tertegur la dibuatnya.hihitapi mana la tau next time terjumpa lagi, nanti saya tegur ye.:D

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s