Experimenting Mode

I am still in experimenting mode. Ni gara-gara kerja jauh sikit dari rumah lah. Last time i had to travel to work on daily basis was 4 years ago.

Anyway, i went out as usual today. 7.01 a.m actually. So happen depan pekan merlimau kurang kereta, then depan Dang Anum pun traffic lancar. Kemudian kebanyakan traffic light kat AMJ tu hijau, thus i managed to arrive 15 minutes before 8.

Hebat.

Maka, kesimpulannya ialah kalau traffik lancar, aku boleh sampai office within 20 minutes.

Interesting (bagi aku lah).

That also means, i have ample time to do the side parking.

😉

Advertisements

6 thoughts on “Experimenting Mode

  1. best la kalau ke opis amik masa yg singkat. dulu time stay with my parents, punya la heaven pegi keje tak sampai 10 min & even 5 min to work pun pernah. rumah mak kat town & semua co. yg pernah keje pun in town. tu yg best.. less stress. now, hehehe… 1 jam baru sampai! tu pun kalau traffic cun. 1 jam lebih pun pernah… huuaaaaa!!

  2. kak rozie, gila kan kalau dok tempat jham2 ni plus nak kena brace the traffic semua. ahhhh.kak gjie, adalah lebih kurang 25km. lenn, yeah, one minute really brings some differences kan?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s