Vanilla latte


mengantuk tahap tak boleh tahan. apa nak buat eh?

Apasal mandom?

Officeku masih mandom seperti 3 minggu lalu. nak lawa-lawakan pun masih lagi belum beli barang. Tadi ada terfikir nak beli money plant, dan juga satu balang berisi ikan emas. Tapi weekend nanti ikan emas aku nak makan apa?

Kerja?

Kerja nak buat MPK dan FM masih tak siap. Kalau ikut emel, esok boss nak. Aduh camno ni?

Kopi?

Sejak bila minum kopi ni? Sejak dua menjak. Hehe. Aku rasa kopi ni ada kaitan dengan tua. Bukan penuaan. Kalau masa muda, kita suka benda-benda manis. Tapi ikut teori sang suami, makin kita tua, makin kita tolerant dengan benda pahit.

So, aku dah tua?

Mungkinlah. Lagi lama boring-boring duduk kat office ni tak buat kerja, makin tua la jadinya.

🙂

nota: terima kasih pada Cik Qurnisha bagi Vanilla Latte pada saya buat hilang ngantuk.

Advertisements

9 thoughts on “Vanilla latte

  1. wa, awk dah tuko tmpat keje ke?MPK & FM?? hehehe.. due date akk 3weeks ago, tp la ni tak siap2 lagik!! time nk buat, ade aje keje baru yg kena siapkan.. adehhh.. new working env kat ner?

  2. kak ninie, dah tukar. masuk minggu ke 4 dah ni. time flies kan. skrg kerja hospital.arin, sedap. :)yulie, cafe sebelah opis aku ni ke? aku malu le nak gi opis time office hour. kalau awal2 pagi tu tak malu sangat. yelah kang orang komplen pegawai kerajaan asyik gi minum je. :P;)

  3. kak kay, mug tu hadiah orang bagi sempena nak pindah haritu. :)fatin, belum jadi hardcore lagi maka tak dpat seru gi sydney minum kopi. eheh.btw thanks for the award. nanti i rajin i bagi orang lain pulak. 🙂

  4. vanilla latte tu sentiasa ada stok sebab that's the cheapest and paling sedap instant vanilla coffee. dari zaman anak dara dulu sampai skang. hehehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s