Holler

I have had this feeling for quite sometime now. Bila sampai kat office je aku rasa macam nak call rumah, and talk to the husband. And then sort of missing him and teringat-ingat.

Hehe.

Sounds corny eh?

But seriously.

Most of the time i feel like picking up the phone and ask him whether he feels the same way too. If i did that, mesti laki aku kata buang tebiat ke? Hahaha.

We used to get to see each other during lunch break when i was in my old place. Then pergi kerja pun lambat, so sempat la berbual-bual kosong pagi tu. Balik pun cepat.

Macam sekarang ni, pergi kerja dia pun mood bangun pagi belum nak bercakap. Sampai rumah petang nanti aku dah penat. Worst kalau dia ada meeting pulak. Balik meeting aku pun dah tidur.

Well, well, well.

Anyway, i know is should tell him directly and privately, however nak jugak la holler di sini. Kalau yang belum kawin pun sibuk-sibuk pda (public display affection), takkan aku yang kawin salah pulak kan?

I heart you, yang. I really do.

šŸ™‚

7 thoughts on “Holler

  1. zura, macam akak dulu2, sampai opis je sibuk nak call husband. sekarang kurang sikit sebab dia yg drive akak ke pejabat, so we can talk much la.

  2. awww… PDA gitu… jarang tau wawa mencurahkn rs ati di sini… hehehe. saya suek lah org yg boleh berckp2, berbual2 kosong… sbb suami saya senyap sunyi most o the time. haha. nsb baik ade bdk kecik suke bercakap…šŸ™‚

  3. kak awie,kalau tak bual2 kosong pun presence dia dah cukup mengisi void kan?lara, apaagi lara :Pjijah, better be late than sorry kan. esok2 dah takde baru terhegeh2 nak call sapa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s