This isn’t an ordinary mother’s day entry

Panjang tajuk aku kan?

Anyway, pagi tadi masa pergi kerja, aku terfikirp asal mother’s day. How lucky that some people get extra special treatment for mother’s day celebration.

Not that aku tak dapat apa-apa then i get jealous. Bukan bukan bukan macam tu.

Cuma aku terfikir, dalam kita galak nak minta orang appreciate all that we have done as a mother, we should also be thankful and appreciate that we are given the opportunity to be a mother.

Ada orang tak ada experience ini tau.

So all mothers out there, happy belated mother’s day.

🙂

Advertisements

One thought on “This isn’t an ordinary mother’s day entry

  1. yes, patut bersyukur kita ada opportunity jadi mak. n perhaps to expect less from ppl around us, even family except perhaps doa. baru hati lebih tenang 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s