Nak button like macam facebook kat blog?

Aku rasa menarik jugak “like” kat blog entry. Nampak tak kat blog aku ni dah boleh like and share macam kat facebook.

So nak tahu camne nak buat?

Simple je.

Silalah cuba ya, ikut entry kat http://www.allblogtools.com.

Akak tak sempat la nak alihsuara.

πŸ™‚

Advertisements

2 thoughts on “Nak button like macam facebook kat blog?

  1. mmg best butang 'like' tu. i pun dah add. πŸ˜€ tp kan lagi best kalo boleh tau sume sape yg 'like' kan. sbb dia akan tunjuk nama 2 org yg like je contohnya, "kasim selamat, saripah aloyah and 5 others like this" – jadi yg 5 others tu kita xtau sape…. πŸ˜›

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s