Nak button like macam facebook kat blog?

Aku rasa menarik jugak “like” kat blog entry. Nampak tak kat blog aku ni dah boleh like and share macam kat facebook.

So nak tahu camne nak buat?

Simple je.

Silalah cuba ya, ikut entry kat http://www.allblogtools.com.

Akak tak sempat la nak alihsuara.

πŸ™‚

2 thoughts on “Nak button like macam facebook kat blog?

  1. mmg best butang 'like' tu. i pun dah add.πŸ˜€ tp kan lagi best kalo boleh tau sume sape yg 'like' kan. sbb dia akan tunjuk nama 2 org yg like je contohnya, "kasim selamat, saripah aloyah and 5 others like this" – jadi yg 5 others tu kita xtau sape….πŸ˜›

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s