Tak jadilah

Tak jadi nak jual gadget babywearingku. Sayang pula rasanya. Masa nak membeli dulu bukan main la susah nak menyimpan.🙂

Semenjak dua menjak sawda dah besar ni takde la teringin nak pakai, especially sebab dah taklarat nak dukung dia. Dia pun syok berjalan je. Tapi ada masa-masa dia cranky nak berdukung semua, aku terpikir bagus jugak guna semula.

last week aku pun cubalah guna mei tai taip buat back carry, cuma gambar tak masuk sini sebab test tak berpakaian sesuai untuk tatapan umum. Wah, Sawda suka dan sangat seronok. Lepas tu masing-masing nak cuba. 
Umar la yang mula-mula nak guna, nak bawak baby katanya. Tapi sudahnya dia kata dia ninja (ninja turtle agaknya ahahhaha).

Gambar diatas ni pula si budak kuat ngembeng. Tu buktinya. Lambat sikit dapat pakai sling pun nak melalak kuat-kuat.🙂

Tapi kalau ada kawan-kawan yang nak test dan nak pinjam, boleh sahaja. No problemo. Just let me know.

5 thoughts on “Tak jadilah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s