Cupcakes di Melaka

Aku banyak sangat dapat visitor ke blog dari keywork cupcakes in Melaka. Ni mesti nak cari pembuat dan penjual cupcakes di Melaka.

Dulu aku pernah buat entry cari orang buat cupcakes kat melaka. Time tu birthday Umar yang ke 5. Akhirnya aku beli cheesecake kat Secret Recipes.

Tapi setahun kemudian, masa birthday Umar ke 6, aku dah pandai buat cupcakes dan juga cheesecake.

πŸ™‚

Boleh claim “Air tangan mak” lagi. Killer product aku (self-proclaimed) adadlah devil fudge. Itu je pun yang aku belajar berguru, huhuh. Sebab tu confident lebih.

Anyway, atas kesuntukan masa, aku tak meneruskan langkah untuk menjual cupcakes dan kek walaupun market tu ada. Karang buat cincai boncai, terus orang mengata.

Jadinya, untuk tidak menghampakan pegunjung yang mungkin mencari-cari dan tercari-cari, aku dengan berbesar hatinya memperkenalkan pembuat cupcakes di Melaka, Yulie Bake The Cake.

πŸ™‚

Kawan sekolah aku ni, mummy vogue yang berbakat besar, dan beroven baru.

Insya Allah apa jua kek yang dimahukan, dia boleh deliver.

Oklah, nak solat subuh.

Jangan curi-curi makan kek pula tau! Babap nanti baru tau.

Advertisements

2 thoughts on “Cupcakes di Melaka

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s