cukup sebulan

cukup sebulan lepas aku tulis entry terakhir.

banyak benda banyak perubahan banyak perkara baik berlaku.

šŸ™‚

cukup lah malam ni sekadar nak maklumkan aku akan mula blog semula, itu pun kalau ada masa dan ketika sebab masih lagi kena berebut2 ambil giliran dengan anak-anak ni.

selain tu, sibuk dan menyibukkan diri dengan perubahan di Melaka. Almaklum, malam ni pengisytiharan Melaka Maju. Jadi kenalah jadi rakyat Melaka yang maju. huhu.

Self-proclaimed ke apa aku pun tak tahu.

Yang penting aku doa jerebu itu bukan bala dan cepat-cepat clear dari angkasaraya.

šŸ™‚

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s