cukup sebulan

cukup sebulan lepas aku tulis entry terakhir.

banyak benda banyak perubahan banyak perkara baik berlaku.

šŸ™‚

cukup lah malam ni sekadar nak maklumkan aku akan mula blog semula, itu pun kalau ada masa dan ketika sebab masih lagi kena berebut2 ambil giliran dengan anak-anak ni.

selain tu, sibuk dan menyibukkan diri dengan perubahan di Melaka. Almaklum, malam ni pengisytiharan Melaka Maju. Jadi kenalah jadi rakyat Melaka yang maju. huhu.

Self-proclaimed ke apa aku pun tak tahu.

Yang penting aku doa jerebu itu bukan bala dan cepat-cepat clear dari angkasaraya.

šŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s