rezeki bulat bersegi

rezeki kadang-kadang datang dalam bentuk dan keadaan yang sangat tidak diduga.

tadi masih lagi sibuk diluar rumah. sempat lari ke etiqa takaful uruskan pasal insuran kereta. dapat pulangan duit sebab insurans masih valid sampai bulan 7 tahun depan. adalah dalam rm7xx.

itu pasal tangan dan hati gatal nak beli henpon baru. w00t. blackberry kita?

then pergi ke hospital pantai, refer entry implanon tu. kemudian aku tergerak nak tanya dr. hanisah samada boleh tak aku tinggalkan kad mbfpc kat kaunter dia, sebab dia pun kan obgyn.

sekali tu, dia referkan aku kat Sister di maternity ward. katanya mereka ni dapat banyak sangat calls tanya pasal breastfeeding, tapi tak terhandle.

Sayangnya tak dapat jumpa sister tu sebab dia ada meeting lantaran aku ni lambat sangat dek tunggu nak bayar bil kat kaunter. Tapi dia ada call aku, so nak jumpa Selasa ni. Insya Allah nak jumpa dengan Arin Lemprica.

Seronok sangat. Ini namanya rezeki. Rezeki dapat bantu orang teruskan penyusuan susu ibu pun rezeki juga. Tak perlu balasan di dunia, harap-harap esok hari di sana ada la rezeki yang lain pula.

Amin.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s