potong jangan tak potong

this is a late entry. Hamzah just reached 4 yrs old last week. Kesian budak lahir bulan 12 ni, dah habis penggal persekolahan baru nak sambut birthday. Anyway, sambut birthday rumah nenek je. Makan kek dengan nenek, atuk, cikna, along and pakcu.

๐Ÿ™‚

Simple.

Yang penting sambut bersama keluarga kan? Nah ni gambar sesi potong memotong.

kek pilihan birthday boy

adiks sawda sama sibuk nak ambik toy atas kek

sesi potong kek dan bergambar

oh oh oh dia sudah potong betul-betul

biar pakcu pulak potong

Maaf ya, bukan cerita pasal umar kena POTONG. tu tunggu entry lain. LOL

4 thoughts on “potong jangan tak potong

  1. zura, adam b'day 12/12 ni time kita ada seminar. ingat lg akak preggy kan adam slps awak naik keja after berpantang hamzah. Happy belated b'day for hamzah.

  2. nama pun cik kak, kalau takde dia tak syok la kan. :))mona, belum lagi. ahahha. tak sempat. kak bina, itula perasan juga pasal birthday adam tu. lepas kak ikin abis pantang ada yang nak masuk queue?:P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s