potong jangan tak potong

this is a late entry. Hamzah just reached 4 yrs old last week. Kesian budak lahir bulan 12 ni, dah habis penggal persekolahan baru nak sambut birthday. Anyway, sambut birthday rumah nenek je. Makan kek dengan nenek, atuk, cikna, along and pakcu.

🙂

Simple.

Yang penting sambut bersama keluarga kan? Nah ni gambar sesi potong memotong.

kek pilihan birthday boy

adiks sawda sama sibuk nak ambik toy atas kek

sesi potong kek dan bergambar

oh oh oh dia sudah potong betul-betul

biar pakcu pulak potong

Maaf ya, bukan cerita pasal umar kena POTONG. tu tunggu entry lain. LOL

Advertisements

4 thoughts on “potong jangan tak potong

  1. zura, adam b'day 12/12 ni time kita ada seminar. ingat lg akak preggy kan adam slps awak naik keja after berpantang hamzah. Happy belated b'day for hamzah.

  2. nama pun cik kak, kalau takde dia tak syok la kan. :))mona, belum lagi. ahahha. tak sempat. kak bina, itula perasan juga pasal birthday adam tu. lepas kak ikin abis pantang ada yang nak masuk queue?:P

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s