Keputusan Penuh Anugerah Juara Lagu 25

Hari ni dah booking nak tengok tv pukul 9. Apa lagi nak tengok AJL la kan. Hamzah dah tidur jadi kurang satu saingan.

Umar pula dah set mental memang ini time mak. Cuma sekarang kena deal dengan Sawda. Bila dia tanya mak nak tengok cerita apa, saya pun jawablah nak tengok lagu-lagu.

Sekali ada dengar suara kecil tapi sangat berbisa,

“Mak kata tak boleh tengok cerita lagu-lagu!”

Aduh, apa nak dikata.

Kemudian ada suara berulang-ulang,

“Nak tukar boleh? Nak tukar boleh? Nak tukar boleh? Ulang lagi sampai tak tahan.

Nak tahu keputusan penuh kena tunggu habis rancangan ya.

Ok keputusannya.

Persembahan terbaik: Faizal Tahir Hanyut

Vokal terbaik: Hafiz Noktah Cinta

Tempat ketiga: Hafiz Noktah Cinta (Berbaloi tergeliat leher)

Naib Juara: Meet Uncle Hussein & Black Drama King (Berbaloi seluar ketat u ols)

Juara Lagu #AJL25: Ana Rafalli Tolong Ingatkan Aku (wooo lagu ni saya tak pernah dengar pun)

Tahniah la ya. Nak bawa anak-anak tidur pula.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s