Tukau angin

Semalam sakan betul anak-anak main pasir dan main air. Saya suka juga kadang-kadang anak-anak lepas main dengan alam. Cuma kena tutup mata sedikit bila tengok mereka berlumuran pasir dan pergi ke gigi air tanpa ada supervision.

Saya suka oh bukan, jatuh cinta dengan bold 9780 ni. 2 tahun saya redha je dengan C510 yang kameranya sangat tak boleh diharap. Walaupun ia mahal sedikit dari model yang lain, kameranya sangat memuaskan hati. I heart Bold big time, except sebab ia baru, tak banyak theme lagi. – can live with that.

Bila kamera dah cantik, maka banyaklah gambar diambil. Saya ada kongsi di facebook. Seronok sangat.

Malamnya kami jalan-jalan di pasar malam. Ramainya orang tak larat nak bergesel. Oh saya ada jumpa ais krim goyang tapi tak sempat ambil gambar takut leka anak hilang.

Sampai rumah jam 10.45 malam. Masing-masing terbongkang. Yang pasti, hari ini semua orang refreshed. Umar buat homework tanpa perlu disuruh, hamzah kurang menangis, saya pun siap masak lunch tatkala orang baru nak sarapan.

Hebatkan kuasa tukar angin?

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s