pindah office

Hari ni sepatutnya sibuk sedikit. Husband nak keluar stesyen (read: outstation). Tapi akak kemas rumah datang hari ni. Apa lagi, saya pun ambil kesempatan kemas office saya yang dah sekian kali berubah tu.

Semalam husband saya beli kerusi baru untuk dia. Kebanyakan masanya dihabiskan depan komputer, jadi alang-alang belilah yang selesa sedikit kan? Saya pun nak tumpang sekaki. Masukkan meja dan printer dalam bilik kerja dia, boleh lah gunakan kerusi tu bila dia tak ada.

Yeay.

Boleh teka tak mana office BYC dan mana office DuaLogam?

Tapi kalau betul pun tak dapat apa-apa.

Oh bukan setakat pindah office, renovation in progress juga. Sedang menyiapkan layout baru untuk kedai saya. Tak larat la mata memandang kalau hati dah tak berapa berkenan. Jadi gigih ni cari theme estore dan upload. Masih lagi dalam proses memasukkan produk. Insya ALlah, kalau tak ada aral melintang penghujung petang atau esok boleh lah UP kan.

Jadi baik saya kerja sekarang. Time is money and time is gold. Eh tak contradict ke tu? Bukan ke fiat money tak ada nilai. Huhu.

Selamat bekerja dan mulakan dengan bismillah ya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s